Hello world indeed!

När Internet blev ett fenomen under 90-talet så var jag en av dom sjukt nyfikna ungdomarna som va ute på Internet och rotade efter alla möjliga tjänster, det fanns siter som DialPad där du kunde ringa gratis till fasta nätet i USA, hur coolt va inte detta!

Sedan tänkte jag testa o göra en digital dagbok, där jag länkade till vissa ord i min text som sedan gick vidare till andra sidor. Jag gjorde detta, men folk undrade varför hålla på med en internetdagbok? Efter ett tag la jag ner projektet och glömde bort det. Men bara ett par år senare började folk ”blogga” och det var den nya innegrejen.

Shit va gammal man är;)

Här kommer putty!

20111109-141615.jpg

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s